Atsāksim koncertēšanu 2022. gada 7. maijā ar koncertu “Šūmane. Veselova. Frolova“ - stīgu trio kamermūzikas koncerts ar latviešu komponistu programmu, ieskandinot vasaras tuvošanos un atvadas no ziemas.

Koncertā tiks atskaņota izsmalcināta latviešu mūzikas programma. Klausītāji varēs dzirdēt tādu komponistu skaņdarbus, kā Tālivaldis Ķeniņš, Agris Engelmanis, Aivars Kalējs un Gundaris pone – visi plaši Latvijā un citur pazīstami komponisti, katrs ar savu unikālo mantojumu latviešu kamermūzikā. Koncertā tiks pirmoreiz atskaņots arī ievērojamās komponistes Asijas Ahmetžanovas jaundarbs stīgu trio. Koncerta programma solās būt daudzveidīga un neaizmirstama.
Katra no trio muzikantēm ir Latvijā un pasaulē pazīstama. Paula Šūmane ir daudzu starptautisku vijolnieku konkursu un Latvijas Lielās mūzikas balvas laureāte, Anna Veselova piedalījusies projektos Orhūsas simfoniskajā orķestrī, kā arī soloprojektos, un ierakstot mūziku kinofilmām, un Jevgēnijas Frolovas profesionālā pieredze ietver kamerorķestri Musica Vitae (Zviedrija), Kopenhāgenas Filharmonijas orķestri, kā arī kopš 2019. gada viņa ir “Kremerata Baltica” dalībniece.

Biļetes uz koncertu pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs: https://www.bilesuparadize.lv/lv/event/116815